İlkem Bilgisayar ve HP’den Müşteri Toplantısı

15 Mart 2013
HP’nin geleneksel Anadolu Müşteri Toplantıları Batman ile devam etti.

15.05.2013 tarihinde Batman Otel İzgi’de gerçekleştirdiğimiz HP’nin en son ürün ve teknolojileri, HP yöneticileri ve şirket yetkililerimiz tarafından tüm yönleriyle tüketicilere aktarıldı.

Yapılan etkinlikte HP yönetim ekibi, gerçekleştirdikleri sunumlarla en son HP ürün ve çözümlerini müşteriler ve basın mensuplarından oluşan katılımcılara aktardı. Batmanlı tüketicilere HP’nin uygun maliyetli ve üstün performanslı ürünlerini tanıtmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Müdürü Sıtkı Yavuz ; "Tüketicilerimizin bizi 11 yıl boyunca kesintisiz lider yapması, ürün satmakla kalmayıp satış öncesi, sırası ve sonrasında dairesel bir müşteri memnuniyeti yaratan servislerimizin başarısını gösteriyor. HP Türkiye olarak bu misyonu devam ettiriyor ve tüm yurttaki müşterilerimizi ilk ağızdan dinliyor, onlara HP ürünlerinin avantajlarını anlatıyoruz. Bu vesileyle Batman’da bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

İlkem Bilgisayar adına Hasan Çankaya yaptığı konuşmasında "Kısa sürede bilgisayar satış yanında yazılım, otomasyon sistemleri, güvenlik sistemlerinde de çözüm üreten bir proje firması olduk. 17 yıldan bu yana bilgisayar sektöründeyiz. 11 personel ile 35 sertifikamızla ülke genelinde çalışmalarımız sürüyor." diye konuştu

Etkinliğin sonunda sorulan sorulara doğru cevabı veren müşterilere notebook, yazıcılar hediye edildi. Ayrıca etkinliğe katılan tüm konuklara Hp çanta ve flash bellek hediye edildi.

İlkem Teknoloji Blog

Bilgisayar, yazılım, otomasyon, güvenlik sistemleri alanında çözüm ortaklarımız ve yazarlarımızın da güçlü kalemleriyle renklenen İlkem Teknoloji bloğunu ziyaret ettiniz mi?